Een intelligente ruimtelijke indeling

- De orangerie biedt een prachtig doorzicht op het ganse domein, ideaal dus om er het eetgedeelte van uw feest te houden.
- De feestzaal is het centrale gedeelte van het gebouw, en leent zich uiteraard tot het receptie- en dansgebeuren.
  Er worden tafels en stoelen aangeboden tot 100 personen.
- De bar geeft uit op de feestzaal, en is voorzien van een tapinstallatie en een ruim drankglazenarsenaal.
- De haardhoek kan u inrichten als verpoosruimte, maar kan ook als verlengstuk van de feestzaal dienen.
- De ontbijtruimte is een meepikker voor 'the day after'. Tijdens het feest kan hier echter geen gebruik van gemaakt worden.
  Een ontbijt- of brunchformule stellen wij graag voor u op als uitloper van het geslaagde feest.

Een idyllisch domein, een zee aan ruimte

- Het groene domein biedt alle kansen tot een outdoor event. Tenten en springkastelen zijn toegelaten mits overleg.
- De witte zomerbar met zwarte dome tent staat het ganse jaar door buiten op terras langs het domein. Een echte eyecatcher voor uw event!

De feestzaal en het domein bezoeken en ontleden

Een bezoek is mogelijk op aanvraag. Samen plannen we een moment in waarop u in alle rust kan kennismaken met het domein, de feestzaal en alle mogelijkheden. Op dat ogenblik heeft u ook de kans om uw evenement te bespreken. U kan rekenen op professioneel advies, en indien u een stapje verder wenst te gaan, bieden we u een vrijblijvende offerte aan voor de (volledige) organisatie van uw feest. U kan er ook voor kiezen om slechts enkele zaken uit te besteden. Een formule op maat, dat kan u krijgen in de Colliemolenhoeve!

Overnachten in alle rust en comfort

In B&B Colliemolenhoeve is het pas echt tot rust komen. De ruime luxueuze slaapkamers bieden al het gewenste comfort voor uw verblijf. Onze charmante chalet is de uitgelezen kans voor een romantisch weekendje met twee.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Colliemolenhoeve maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie