Catering & Dranken

Catering & Dranken

Wat zullen uw gasten vooral onthouden na uw feest? Het eten en de drank! Doe beroep op just.e.vent voor een op maat uitgewerkte catering- en drankenformule, volledig binnen uw wensen en budget. Het staat u echter vrij om dit zelf te gaan samenstellen en organiseren. In de Colliemolenhoeve worden géén verplichtingen opgelegd, u heeft het voor het zeggen.

Contacteer ons
Klank & Licht

Klank & Licht

Een feest staat of valt met het audiovisuele op en rond de locatie. Eventplanner Jesse Callens stelt u daarom graag telkens voor aan één van de huisdeejays, van wie hij overtuigd is dat de muzikale ondersteuning subliem wordt. Er wordt een perfecte mishmash gecreëerd van klank en licht, maar ook extraatjes zijn mogelijk. Een beamer met projectiescherm of een videowall is snel gefixt!

Contacteer ons
Decoratie & Styling

Decoratie & Styling

Onze feestzaal en het domein brengen u en uw gasten in de ideale sfeer voor mooie momenten samen. Toch kriebelt het vaak om zelf nog een persoonlijke touch te geven aan het eventdecor. Met decoratie en styling of het uitkiezen van extra meubilair kan u zeker rekenen op dit eventbureau. Just.e.vent schakelt hiervoor een professionele expert in, die uw wildste dromen waarmaakt!

Contacteer ons
Fotografie & Grafisch Design

Fotografie & Grafisch Design

Herinneringen aan het communiefeest van uw zoon of dochter of uw eigen verjaardagsparty, dat zet je het best vast op beeld. Één van de huisfotografen van just.e.vent zorgt voor een weergaloze fotoshoot, zowel vóór als tijdens uw event. Een aftermovie van uw feest is ook een aanrader. Verder kan ook een grafische ontwerper aan het werk gezet worden die een sublieme invite voor uw feest kan ontwerpen.

Contacteer ons
Animatie

Animatie

Allerhande mogelijkheden om het animatiegehalte van uw event op te krikken kan u bij just.e.vent aanvragen:
-een springkasteel voor jong en minder jong;
-een sessie kindergrime voor de allerkleinsten;
-een (cover)band als verrassende live act voor uw feest;
-een stretchtent en/of podium voor uw outdoor event; ...

Contacteer ons

Overnachten in alle rust en comfort

In B&B Colliemolenhoeve is het pas echt tot rust komen. De ruime luxueuze slaapkamers bieden al het gewenste comfort voor uw verblijf. Onze charmante chalet is de uitgelezen kans voor een romantisch weekendje met twee.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Colliemolenhoeve maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie